0552 456 50 53
Biz Kimiz Duyurular Bize Ulaşın
Rize Tours olarak 17 yılı aşkın bir süredir Rize yayla turları, günübirlik karagöl, ayder, uzungöl, batum'a vip turlar düzenliyoruz. Sizler için en uygun fiyata konforlu hizmet veren bölgenin lider A sınıfı seyahat acetesi. Firmamız uzman şöför kadrosu, güvenilir bakımlı son model araçları, konusunda uzman tur operatörleriyle sizlere en kaliteli hizmeti sunar. Ofisimiz şehir merkezinde olduğundan bizlere kolayca ulaşabilirsiniz. Rize Merkez Atatürk Caddesi No: 406

15 Eylül 2017 Cuma

GÜNÜBİRLİK BORÇKA KARAGÖL TURU

Her yıl olduğu gibi bu yılda hedefimiz en uygun fiyatla kaliteli hizmet anlayışını birleştirerek % 100 müşteri memnüniyetine ulaşmaktır. Değerli konuklarımız Karagöl Turu saat  09:00’da Rize Tours firmamız önünden hareket ediyoruz. Karadeniz sahil  yolundan denizin masvavi berraklığıyla yeşilin bin bir tonu arasında süzülerek sırasıyla Rize’nin Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı; Artvin’in Arhavi ve Hopa ilçelerini takip ederek Cankurtaran geçidine çıkıyoruz.
BORÇKA KARAGÖL TURUNA NASIL KATILABİLİRİM? 

Yapmanız gereken şey 0552 456 50 53 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmak. Tura katılmadan 24 saat öncesine kadar acentamıza uğrayarak ücretinizi ödeyebilirsiniz veya eft/havale/ mail order ile ödeme imkanı sunuyoruz sizlere. İptal durumunda 24 saat öncesine kadar tarafımıza bildirmeniz yeterli aksi halde iptal iade yapılmamaktadır. Unutamayacağınız anılar ve fotoğraf kareleriniz olacak turlarımızda sizleri ağırlamaktan onur ve mutluluk duyarız..

Not: Günübirlik Turlarımız Rize ve Trabzon Kalkışlıdır. Trabzon Kalkışlı Tur Fiyatı ve Bilgisi İçin Bizlere Ulaşın.

Kalkış Saati
Rize'den: 08.00 - 17.30
Trabzon'dan: 07.00 - 18.30
Tel No: +90 552 456 50 53

Rize Merkez Kalkışlı Karagöl Tur Ücreti Kişi Başı ? TL

TURA DAHİL OLANLAR

- Ulaşım
- Rehberlik Hizmeti
- Milli Park Alanlarına Giriş Ücreti

TURA DAHİL OLMAYANLAR

- Müze girişleri ve Ören Yeri girişleri
- Yemek

- Tur Başlangıç Saati : 09:00
- Tur Bitiş Saati : 18:00

Denizden  690 metre yükseklikten muhteşem panoramik manzarasıyla Karadenizi  fotoğraflayarak yolculuğumuza devam ediyoruz.  Borçka şehir merkezini geçerek Çoruh nehrini takip ediyor, toplam iki buçuk saatlik bir yolculuktan sonra  Borçka şehir merkezi ne 27 km. mesafede, deniz seviyesinden 1450 metre yükseklikte bulunan 19.yüzyıl başlarında, bugünkü 'Klaskur (Aralık) Yaylası'nın yakınlarındaki bir tepenin heyelan sonucunda önünün kapanmasıyla oluşan cennet yeşili Karagöl’e ulaşıyoruz.İsteğinize bağlı olarak Mençuna Şelalesi’de ziplayn keyfi yapıyoruz.

Misafirlerimiz Karagöl’ün etrafındaki ormanlarda yürüyüşlerini yapıyor. İster mangal yakarak ,ister göl etrafındaki restorantta öğle yemeğini yiyorlar. Saat 15:00’te Karagölden hüzünlü bir şekilde ayrılıyoruz. Geldiğimizi yolu takip ederek saat 18:00’de Rize'ye varıyoruz. Günübirlik Karagöl Turu'muzun sonuna geliyoruz. Bir başka Rize Tours organizasyonunda buluşmak üzere hoşçakalın.

COVİD-19 YASAL UYARI: Siz değerli misafirlerimizin sağlığı bizim için çok önemli Korona virüsüne karşı düzenli Dezenfekte çalışmalarımız devam etmekteyiz. Araçlarımız insan sağlığına zarar vermeyen ve Sağlık bakanlığı onaylı dezenfeksiyon ürünleri ile Sağlık bakanlığı onayı olan dezenfekte şirketleri tarafından ilaçlanarak detaylı şekilde ilaçlanıyor.

GÜNÜBİRLİK TURLARIMIZ COVID-19 İLKELERİNE TİTİZLİKLE UYULARAK YAPILMAKTADIR.