0552 456 50 53
Biz Kimiz Duyurular Bize Ulaşın
Rize Tours olarak 17 yılı aşkın bir süredir Rize yayla turları, günübirlik karagöl, ayder, uzungöl, batum'a vip turlar düzenliyoruz. Sizler için en uygun fiyata konforlu hizmet veren bölgenin lider A sınıfı seyahat acetesi. Firmamız uzman şöför kadrosu, güvenilir bakımlı son model araçları, konusunda uzman tur operatörleriyle sizlere en kaliteli hizmeti sunar. Ofisimiz şehir merkezinde olduğundan bizlere kolayca ulaşabilirsiniz. Rize Merkez Atatürk Caddesi No: 406

15 Eylül 2017 Cuma

GÜNÜBİRLİK UZUNGÖL TURU

Kesin hareketli turlarda öncü isim Rize Tours 2022 sezonunda sizleri yanında görmekten mutluluk duyar. Sevgili misafirlerimiz Uzungöl turumuzda çok eğlenceli bir gün geçireceksiniz. Değerli konuklarımız Sabah 09.00’da Rize Tours acentemiz önünden Uzungöl  Turu için hareket ediyoruz. Sahil yolu üzerindeki noktalardan misafirlerimizi alıyor; Kiremitli Köprü'ye uğruyoruz.

UZUNGÖL TURUNA NASIL KATILABİLİRİM? 

Yapmanız gereken şey 0552 456 50 53 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmak. Tura katılmadan 24 saat öncesine kadar acentamıza uğrayarak ücretinizi ödeyebilirsiniz veya eft/havale/ mail order ile ödeme imkanı sunuyoruz sizlere. İptal durumunda 24 saat öncesine kadar tarafımıza bildirmeniz yeterli aksi halde iptal iade yapılmamaktadır. Unutamayacağınız anılar ve fotoğraf kareleriniz olacak turlarımızda sizleri ağırlamaktan onur ve mutluluk duyarız..

Not: Günübirlik Turlarımız Rize ve Trabzon Kalkışlıdır. Trabzon Kalkışlı Tur Fiyatı ve Bilgisi İçin Bizlere Ulaşın.

Kalkış Saati
Rize'den: 08.00 - 17.30
Trabzon'dan: 07.00 - 18.30
Tel No: +90 552 456 50 53

Rize Merkez Kalkışlı Uzungöl Tur Ücreti Kişi Başı ? TL

TURA DAHİL OLANLAR

- Ulaşım
- Rehberlik Hizmeti

TURA DAHİL OLMAYANLAR

- Müze girişleri ve Ören Yeri girişleri
- Yemek

- Tur Başlangıç Saati : 09:00
- Tur Bitiş Saati : 18:00

Yol güzergahında bulunan Çaykara ilçesindeki at çiftliğinde vereceğimiz yarım saatlik mola sonrası yola devam ediyoruz. At çiftliği ziyaretimizin ardından yeşilin her tonuna şahit olacağınız Sultan Murat Yaylası’na Çaykara yol güzergahından ulaşıyoruz. Yaylada verilen serbest zamanda essiz güzellikteki yeşil çayırların ve mavi gökyüzünün keyfini çıkarabilirsiniz.

Mavi ile yeşilin buluştuğu, karadenizin oksijen deposu çam ormanlarıyla çevrili bir doğa harikası olan Uzungöl’de geçireceğiniz serbest zamanda, göl etrafında yürüyüş yapabilir, sunni şelalelerde fotoğraf çektirebilir, deniz bisikletleri ile gölde gezintiye çıkarabilirsiniz.Burada geçirdiğimiz serbest zamanın ardından saat 17.00’da Rize’ye hareket ediyoruz.

COVİD-19 YASAL UYARI: Siz değerli misafirlerimizin sağlığı bizim için çok önemli Korona virüsüne karşı düzenli Dezenfekte çalışmalarımız devam etmekteyiz. Araçlarımız insan sağlığına zarar vermeyen ve Sağlık bakanlığı onaylı dezenfeksiyon ürünleri ile Sağlık bakanlığı onayı olan dezenfekte şirketleri tarafından ilaçlanarak detaylı şekilde ilaçlanıyor.

GÜNÜBİRLİK TURLARIMIZ COVID-19 İLKELERİNE TİTİZLİKLE UYULARAK YAPILMAKTADIR.